Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Komunita BnB pokračuje na úpravách „Kluzáku“

14.08.2020

Komunita BnB, se kterou spolupracujeme v rámci projektu OPZ Most k porozumění, nyní aktivně pracuje na úpravách prostor tzv. Kluzáku. V červnu proběhlo osetí plochy travním semenem, která naštěstí vzhledem k deštivému období krásně vzešlo, a nyní členové Komunity BnB (především pánové) pracují na výrobě laviček a stolů ze zakoupené kulatiny a již zde také vytvořili nové ohniště.

Na konci prázdnin se můžeme těšit na oficiální zakončení práci na "Kluzáku" a zřejmě proběhne oficiální zakončení prázdnin, na které budou pozváni nejen členové Komunity BnB, ale také široká veřejnost.

Děkujeme tedy Komunitě BnB za jejich práci! Patří jim dík a palec nahoru!

Projekt je financován z prostředků Evropských sociálních fondů prostřednictvím Operačního programu zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
CZ.03.2.60/0.0/0.0/16_052/0008945

Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku Komunita BnB pokračuje na úpravách Kluzáku