Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Ukončení prázdnin na „Kluzáku“

07.09.2020

Minulý pátek 28. srpna to na "Kluzáku" v Budišově žilo! V tomto dni zde proběhla závěrečná akce k příměstskému táboru Piráti z Karibiku, klub rodičů v rámci našeho Předškolního klubu Krteček, ale hlavně, a především komunitní akce "Ukončení prázdnin".

Komunita BnB, která funguje v rámci našeho projektu Most k porozumění, ve spolupráci s neformální ženskou skupinou MANUSHE fungující pod záštitou organizace Slovo 21, z.s. připravila společenské odpoledne pro rodiče s dětmi plné her a zábavy.

Pro děti zde byly připraveny různorodé aktivity a hry, posléze proběhla také dětská pěvecká soutěž, a bylo zde také zajištěno občerstvení i zábava pro dospělé.

A děti a rodiče z komunity přišla pozdravit také paní ředitelka zdejší školy Mgr. Natálie Jaššová.

Projekt je financován z prostředků Evropských sociálních fondů prostřednictvím Operačního programu zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
CZ.03.2.60/0.0/0.0/16_052/0008945

Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku Ukončení prázdnin na Kluzáku