Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Centrum je zapojeno do akceleračního programu Impact First

15.12.2020

Před časem jsme byli vybráni do 4měsíčního akceleračního programu Impact First, který realizuje Impact Hub Praha a my tak získali příležitost zapracovat na našem rozvoji a na nabídce služeb, které chceme v blízké, ve velmi blízké době začít nabízet školám v celém Moravskoslezském kraji.

V rámci programu mají zapojené organizace možnost si vytvořit srozumitelnou vizi a misi, rozdělit si role a kompetence v týmu, nastavit si budoucí strategii a také získat bohatou síť kontaktů. Součástí akcelerace je více než 10 workshopů s tématy jako je marketing, time management, finanční řízení apod. I přestože vše nyní probíhá pouze online, zatím všechny absolvované workshopy byly pro nás přínosné a doufáme, že se nám podaří maximálně využít získané informace v praxi.

A celým procesem akcelerace nás provází naše skvělá mentorka Zuzana Stosic Prediger, která více než 11 let pracovala na manažerských pozicích v Mikrosoftu, a která nám nyní pomáhá naše nové aktivity rozjet! Moc děkujeme za tuto příležitost a jsme plni očekávání, co z toho všeho vzejde!

Centrum je zapojeno do akceleračního programu Impact First