Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Pregramotnost tvarů v Hejného metodě – školení pro MŠ Vítkov

15.03.2022

Ve dnech 12. 3. -13. 3. 2022 byl realizován 16-ti hodinový výjezdní seminář Pregramotnost tvarů v Hejného metodě pro pedagožky MŠ Vítkov. Tento seminář byl realizován ve spolupráci s organizací HA-MAT a jeho lektorkou byla paní Magdaléna Málková. Semináře se zúčastnilo celkem 15 účastnic a akce proběhla v prostředí rezortu Belaria v Hradci nad Moravicí.

Workshop byl určen pro učitelky MŠ. které se snaží otevírat svět tvarů dětem přirozenou formou přes pohyb, činnost a další aktivity dětem blízké. Jedná se o porozumění geometrickým pojmům přes manipulativní aktivity. Účastnice se seznámily s prostředími manipulativní geometrie, která vychází z běžných činností dětí. Účastnice velmi oceňovaly praktické ukázky, aktivity a možnost práce s pomůckami Hejného matematiky. Prakticky zaměřený seminář vedla lektorka Magdalena Málková, která účastnice zaujala již na předcházejícím semináři Pregramotnost čísel v Hejného metodě, který absolvovaly v srpnu loňského roku.

Projekt je financován z prostředků Evropských sociálních fondů prostřednictvím Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání a státního rozpočtu ČR.
CZ.02.3.61/0.0/0.0/16_039/0011771.

Pregramotnost tvarů v Hejného metodě – školení pro MŠ Vítkov Pregramotnost tvarů v Hejného metodě – školení pro MŠ Vítkov Pregramotnost tvarů v Hejného metodě – školení pro MŠ Vítkov Pregramotnost tvarů v Hejného metodě – školení pro MŠ Vítkov Pregramotnost tvarů v Hejného metodě – školení pro MŠ Vítkov