Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Nadace Terezy Maxové dětem podporuje naši činnost v dětských domovech

11.11.2022

Naši spolupráci s Dětským domovem v Radkově – Dubové jsme prohloubili v době Covidu a uzavírky škol, kdy jsme začali zdejším dětem zajišťovat podporu především v oblasti doučování a poskytování psychoterapeutické podpory.

Od října letošního roku můžeme díky finanční podpoře Nadace Terezy Maxové v našich aktivitách pokračovat. Hlavním cílem projektu Podpora dětí z DD na Vítkovsku, který nyní realizujeme, je zlepšit situaci dětí vyrůstajících v ústavní výchově především v oblasti vzdělávání a v oblasti jejich osobnostního rozvoje.

Prostřednictví realizace dvou klíčových aktivit projektu a) kariérové poradenství a tranzitní programy a b) doučování podpoříme min. 25 dětí vyrůstajících v dětských domovech v regionu Vítkovska.

Cílem projektu je přispět ke zvýšení školní úspěšnosti dětí vyrůstajících v dětských domovech a přispět k prevenci předčasného ukončování jejich vzdělávání.

Nadace Terezy Maxové dětem podporuje naši činnost v dětských domovech Nadace Terezy Maxové dětem podporuje naši činnost v dětských domovech