Centrum inkluze o.p.s.
Švermova 249, 749 01 Vítkov
E-mail: lucie.stanjurova<zavinac>centruminkluze.cz
Tel.: +420 728 343 747

Proběhlo školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti

07.11.2022

Dne 10. listopadu proběhlo v Opavě školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti, aneb Rodinné a interaktivní případové konference v praxi a možnosti jejich zavedení v Moravskoslezském kraji.

Školení jsme uspořádali ve spolupráci s kolegyněmi z organizace Amalthea z.s., které s námi sdílely své zkušenosti s organizováním interaktivních a rodinných případových konferencí. Právě organizace Amalthaa podpořila jejich využívání při práci s rodinami v Pardubickém kraji.

Jsme rádi, že téma zaujalo nejen nás, ale také kolegyně z jiných organizací i kolegyně z odboru sociálních věcí Krajského úřadu MSK. A shodli jsme se na tom, že chceme zavedení RK a IPK do praxe aktivně podpořit!

Akci jsme realizovali díky podpoře Nadace České spořitelny.

Proběhlo školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti Proběhlo školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti Proběhlo školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti Proběhlo školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti Proběhlo školení S důvěrou v sílu rodiny a s respektem k dítěti